fbpx
  • Alles
  • Flexplekken
  • Locatie onafhankelijk werken
  • Thuiswerk humor & fun
  • Thuiswerken
  • Thuiswerkplek
  • Thuiswerkplek vergoeding
  • Tips & Tricks

De beste wiebelkrukken voor jou geselecteerd

We werken sinds de corona crisis meer dan ooit thuis. We bewegen hierdoor minder en kunnen als gevolg van een verkeerde werkhouding lichamelijke klachten ervaren. Op kantoor hebben we vaak toegang tot goede kantoormeubelen, zoals een ergonomische bureaustoel of een in hoogte verstelbaar bureau. Thuis is dit voor veel mensen anders. Om ook thuis een […]

Rijksambtenaren krijgen thuiswerkvergoeding.. en jij dan?

Rijksambtenaren krijgen thuiswerkvergoeding, loonsverhoging en een eenmalige bonus. Lees hier hoe jij ook een thuiswerkvergoeding kunt vragen!

Thuiswerken? Deze oefeningen helpen bij een goede houding

Gezond thuiswerken? Kijk dan eens naar opties om ergonomisch thuiswerken te ondersteunen. Ondertussen hebben wij tips voor werken vanuit huis.

Onderzoek ING: Twee op de drie Nederlanders tevreden met thuiswerken

Volgens een grootschalig onderzoek van de ING naar thuiswerkers en hun geluk, zou twee op de drie thuiswerkers dit als positief ervaren.

Tips van het RIVM voor thuiswerkers

We zullen nog heel lang thuis moeten werken, en dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Lees hier de beste tips voor thuiswerkers!

Herkenbare thuiswerk humor in cartoons voor thuiswerkers

Thuiswerken heeft zijn voor- en nadelen. Herken jij jezelf of een collega in deze thuiswerk humor? Deel dit artikel met hun!

Heb je een groot huis nodig om te werken vanuit huis?

Heb je een groot huis nodig als je wilt werken vanuit huis? Veel mensen zijn aan het verhuizen zodat zij kunnen thuiswerken.

5 voordelen van werken op een flexwerkplek

Ben jij benieuwd wat de voordelen van thuiswerken en een flexwerkplek zijn voor jou als flexwerker? Wij hebben de beste tips voor thuiswerken!

Tot wanneer thuiswerken? Wordt dit het nieuwe normaal?

Ben jij benieuwd tot wanneer thuiswerken de norm zal zijn? Denk je dat dit het nieuwe normaal is? Lees hier alles over ‘het nieuwe normaal’

7 onmisbare thuiswerk gadgets om productief te werken

Ben jij benieuwd of er thuiswerk gadgets zijn die jou kunnen helpen om productiever te werken? Wij hebben de beste thuiswerk gadgets voor jou!

FNV wil thuiswerkvergoeding verplicht maken

Als het aan vakbond FNV ligt wordt een thuiswerkvergoeding verplicht. Er moeten afspraken komen over de werkplek en een vergoeding, maar ook over privacy.

Fysieke klachten door thuiswerken? Ga ergonomisch thuiswerken!

Heb jij fysieke klachten door het thuiswerken? Dan is ergonomisch thuiswerken iets voor jou. Hiermee zorg je voor jouw lichaam terwijl je werkt.

Online pubquiz spelen en meer tips voor teambuilding op afstand

Ben jij op zoek naar activiteiten voor een virtuele borrel? Denk eens aan een pubquiz spelen! Dit is een leuke activiteit voor teambuilding op afstand.

Thuiswerken en eenzaam? Wij hebben de oplossing

Vind jij het thuiswerken best wel eenzaam af en toe? Wil je weten wat je kunt doen om dit te veranderen? Wij hebben de oplossing voor jou!

Thuiswerkplek inrichten? 5 tips die jou hierbij helpen

We blijven voorlopig nog thuiswerken vanwege corona. Ook na 1 september (2020) kunnen we nog niet terug naar kantoor, waardoor we onszelf allemaal flexwerker kunnen noemen. Sommige bedrijven zullen ook na de corona crisis minder op kantoor werken. Voor jou dus een belangrijke reden om een fijne thuiswerkplek te hebben. Ga jij jouw thuiswerkplek inrichten? […]

Kans, meld je nu aan voor een jaar “flexwerken” op Barbados

Lijkt het jou wat om een jaar lang te flexwerken op Barbados? Dan is dit jouw kans! Meld je nu aan om een jaar lang locatie onafhankelijk te werken.

Thuiswerken & Hittegolf, zo houd jij je hoofd cool

Nederland is in de ban van een hittegolf, en dat betekent dat thuiswerken ineens een stuk onaangenamer is geworden. We weten van de gekte niet meer wat we moeten doen om af te koelen en zouden maar al te graag een airco willen bestellen bij onze werkgevers. Kan dat wel? Wat zijn de rechten en […]

Thuiswerken? De beste flexplekken in Alkmaar

Ben jij benieuwd naar de beste flexplekken in Alkmaar? Wij hebben het voor je uitgezocht en de beste 5 op een rijtje gezet!

Werken en genieten? De beste flexwerkplekken op het strand

Met dit lekkere weer wil jij niets liever dan een flexplek op het strand. Wij hebben de leukste werkplekken op een rijtje gezet voor jou!

Thuiswerken? De beste gratis flexplekken in Nijmegen

Ken jij de leukste gratis flexplekken in Nijmegen al? Wij hebben onze top 5 flexplekken op een rij gezet voor jou. Zien wij jou hier binnenkort?

Thuiswerken? De beste gratis flexplekken in Eindhoven

De flexplekken in Eindhoven zijn vrij uniek, en wij willen jou hier graag kennis mee laten maken. Kijk je mee naar onze top 5 flexplekken in eindhoven?

Thuiswerken? De beste gratis flexplekken in Amersfoort

Ben jij op zoek naar flexplekken in Amersfoort voor weinig geld? Wij hebben de beste gratis flexplekken in Amersfoort op een rijtje gezet!

Verplichtingen werkgever thuiswerken – Gratis stappenplan voor thuiswerkovereenkomst

Bij het thuiswerken zijn er verplichtingen voor de werkgever en de werknemer. Bekijk hier het gratis stappenplan voor een thuiswerkovereenkomst!

De beste online brainstorm tools voor een brainstorm op afstand

Online brainstorm tools zijn het belangrijkste wat je kunt hebben tijdens het flexwerken, zowel alleen als in groepsverband. Wij leggen jou uit waarom

De beste flexplekken in Arnhem voor jou als flexwerker

Ben jij op zoek naar flexplekken in Arnhem? Deze bruisende stad heeft veel bijzondere parels, en wij vertellen jou hier graag meer over!

Thuiswerkplek inrichten, tips voor jouw thuiskantoor

Een thuiswerkplek inrichten kan lastig zijn. Waar moet je allemaal rekening mee houden? Is het wel verantwoord? Lees hier onze tips voor het inrichten!

Thuiswerken is funny | 9 hilarische video call momenten

Thuiswerken is funny, ook al lijkt het op dat moment niet zo. Herken jij deze 9 situaties? Achteraf kunnen we hier allemaal om lachen!

Thuiswerken? De beste flexplekken in Amsterdam Zuid

Dankzij de recente crisis hebben we ontdekt dat je helemaal niet naar kantoor hoeft om productief te zijn. Sterker nog thuiswerken is vaak veel efficiënter. Maar altijd in je eentje op je werkkamer zitten is ook niet leuk. Gelukkig kun je terecht op leuke hippe flexplekken in Amsterdam Zuid, die je helpen aan inspiratie en […]

Thuiswerken? De beste flexplekken in Rotterdam

In deze tijden werken steeds meer mensen thuis. Thuiswerken kan wel lastig zijn, misschien lijkt het je daarom iets om buiten te deur te gaan werken als flexwerker. Maar waar kun je nu het beste zitten? In dit artikel vertellen wij jou de beste flexplekken in Rotterdam als tip voor thuiswerk. Top 5 flexplekken in […]

Mijn top 5 flexplekken in Utrecht

Ben je het thuiswerken zat en ben je op zoek naar flexplekken in Utrecht? Ik heb mijn top 5 flexplekken in Utrecht op een rij gezet.

Mijn top 5 flexplekken in Amsterdam Noord

Op zoek naar flexplekken in Amsterdam Noord? Dit zijn de top 5 flexplekken waar je rustig kunt flexwerken met een lekker hapje en drankje.

Thuiswerk? De beste flexplekken in Amsterdam Centrum

Als flexwerker ben je altijd op zoek naar unieke flexplekken in Amsterdam Centrum waar jij terecht kunt voor een productief dagje thuiswerken. Benieuwd welke flexwerkplek ik je zou aanraden? Lees dan snel verder, in dit artikel vind je mijn top 5 beste flexplekken in Amsterdam Centrum! Metropolitain Van alle flexplekken in Amsterdam Centrum is dit […]

Mijn top 5 flexplekken in Amsterdam West

Ben jij op zoek naar unieke flexplekken in Amsterdam West? Wij hebben de top 5 flexplekken op een rij gezet.

Thuiswerken het nieuwe normaal – Werken op flexplekken

Werken vanuit flexplekken vanuit een koffiebar, café of restaurant is een snelgroeiende trend. De eigenaren verwelkomen de flexwerkers met open armen. Waarom zijn flexplekken zo aantrekkelijk voor flexwerkers? Zijn er voordelen voor het verhuizen van je thuis werkplek naar de dichtstbijzijnde flexplek? Nou, het blijkt, ja zie hieronder de top 5 redenen. Wat zijn de […]

Thuiswerken? De beste flexplekken in Amsterdam Oost

Een thuiswerkende moeder weet de waarde van een goede flexwerkplek, maar ook een algemene flexwerker kan deze flexplekken in Amsterdam Oost vast en zeker waarderen. De sfeer is altijd anders als je aan het werken bent in een koffiebar, wie weet wordt jij hierdoor wel juist efficiënter! Top 5 redenen om op een flexplek in […]

Thuiswerken? Tips voor thuiswerk

Hoewel thuiswerken veel mensen aanspreekt vanwege de vrijheid en flexibiliteit, heeft een thuiswerkplek beperkingen en vereisten voor succes. Dit geldt vooral als je aan het telewerken bent. Hier lees je alles over de do’s en dont’s van thuiswerken, de perfecte remote werkplek en de beste tips voor thuiswerk. Thuiswerken? Tips voor thuiswerk Sinds het uitbreken […]

Thuiswerken? Alles over een thuiswerkplek vergoeding

Benieuwd of je voor thuiswerken een vergoeding krijgt? En krijg je een thuiswerkplek vergoeding voor het inrichten? Hoe zit dat precies?

Thuiswerk humor – Thuiswerken is grappig

Is thuiswerken grappig? Als we thuiswerk humor moeten geloven wel! Van blote billen op de camera tot de koffie declareren. Waar herken jij jezelf in?