fbpx
What
  • Extra services
  • Gratis flexwerkplek
  • Horeca
  • Huur flexwerkplek
Where

Dit zijn de handigste thuiswerk gadgets

Thuiswerk gadgets

Thuiswerken is makkelijker als jij de juiste benodigdheden hebt. Denk daarbij aan een goede bureaustoel, een goed bureau en heerlijke muziek. Wij hebben alle thuiswerk gadgets die jou kunnen helpen om effectief thuis te werken op een rijtje gezet.

Goede bureaustoelen

Als we thuiswerken zitten we vaak de hele dag achter ons bureau. Daarom mag een goede bureaustoel niet ontbreken in jouw thuiskantoor. Een goede ergonomische bureaustoel heeft vaak verstelbare onderdelen, zodat je jouw bureaustoel kunt aanpassen aan jouw lichaam. Zo heb jij de hele dag een goede werkhouding.

thuiswerk gadgets
Thuiswerk gadgets
thuiswerk gadgets

Mooie bureaustoelen

Een goede bureaustoel is belangrijk maar in jouw thuiskantoor moet de bureaustoel natuurlijk ook mooi zijn om te zien. Wij hebben daarom de mooiste bureaustoelen voor jou op een rijtje gezet. En krijg je een thuiswerkplek vergoeding? Dan zou je deze aan een mooie bureaustoel kunnen uitgeven.

Wandbureau opklapbaar – echte thuiswerk gadgets

Woon jij wat minder groot of wil je niet zoveel ruimte gebruiken voor jouw thuiswerkplek? Dan is een wandbureau inklapbaar misschien de oplossing voor jou. Ben je aan het werk, dan klap je het bureau uit, ben je weer klaar, dan klap je het bureau op en heb je ruimte voor anderen dingen.

Thuiswerk gadgets
Thuiswerk gadgets
Thuiswerk gadgets

Zit sta bureau

Tijdens het thuiswerken is het belangrijk dat jij regelmatig van houding verandert. Een zit sta bureau kan je hierbij helpen. Met deze bureau’s kun je afwisselen tussen zitten en staand werken. Hieronder hebben wij goede zit sta bureau’s voor jou op een rijtje gezet.

Thuiswerk gadgets
Thuiswerk gadgets
Thuiswerk gadgets

Thuiswerk gadgets: Draadloze koptelefoons

Deze thuiswerk gadget kan jou helpen om je beter te focussen. Luister tijdens het werken een muziekje of gebruik de draadloze koptelefoon om je vrij te bewegen tijdens het videobellen.

Thuiswerk gadgets
Thuiswerk gadget
Thuiswerk gadgets

Boeken over thuiswerken

Sinds corona werken we allemaal massaal thuis. Voor sommige was dit al bekend en voor anderen een totaal nieuwe wereld. Daarom hebben wij voor jou een aantal boeken op een rijtje gezet die jou helpen bij het thuiswerken. Leuk om zelf te lezen en leuk om te geven!

thuiswerk gadgets
thuiswerk gadgets
thuiswerk gadgets

Op zoek naar andere thuiswerk gadgets?

Lees dan ook dit artikel waarin we 7 onmisbare thuiswerk gadgets om productief te werken op een rijtje hebben gezet.