fbpx

Flexwerkplek The Workstation in Arnhem heet niet voor niets een workstation: je kunt hier ideaal jouw thuiswerk maken. Als flexwerker kun je hier terecht om te werken, lunchen, borrelen en zelfs om te vergaderen. Wij vertellen jou graag meer over deze flexplek.

Wat is flexwerkplek The Workstation in Arnhem?

Dit café is een veelzijdige werkplek. Je kunt hier ontbijten, lunchen, vergaderen en flexwerken. De moderne werkomgeving zorgt voor een fijne sfeer bij jouw virtueel kantoor. De centrale ligging zorgt er ook voor dat deze plek makkelijk te bereiken is met openbaar vervoer. Dit café heeft iets wat veel andere flexwerkplekken niet hebben, namelijk een supersnelle glasvezel verbinding. Hierdoor zul je nooit last hebben van traag internet.

Speciale ruimtes voor flexwerkers

Om het flexwerken zo rustig en fijn mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal speciale ruimtes waar je gebruik van kunt maken. Zo is er bijvoorbeeld een stilte ruimte beschikbaar voor €12,50 per dag (inclusief 2x koffie of thee), en een discrete telefoon-cabin zodat niemand mee hoeft te luisteren met jouw gesprekken. Powerbanks zijn ook beschikbaar voor iedereen die zijn telefoon wilt opladen. Ook zijn de vergaderruimtes behoorlijk sfeervol ingericht. Natuurlijk kun je in de vergaderruimtes gebruik maken van multimedia apparatuur en kan er een lunchpakket en drinken geregeld worden.

Reserveren en eten

Het is mogelijk om bij flexwerkplek The Workstation in Arnhem binnen te lopen zonder te reserveren, maar dan is de kans groot dat je moet wachten. The Workstation is ondertussen een grote naam geworden in Arnhem. Je kunt beter een werkplek reserveren op de website, dan is de koffie of thee ook gelijk geregeld!

Een werkplek in de stilteruimte kun je reserveren voor een dagdeel of een hele dag. Er zijn verschillende lekkere broodjes, taarten, salades en extra’s beschikbaar. Benieuwd naar het menu? Hier kun je al het aanbod en de prijzen bekijken.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag08:00 - 19:00
  • Dinsdag08:00 - 19:00
  • Woensdag08:00 - 19:00
  • Donderdag08:00 - 19:00
  • Vrijdag08:00 - 19:00
  • Zaterdag11:00 - 18:00
  • Zondag11:00 - 18:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?