fbpx

Hoewel dit in principe een hotel is, kun je hier prima als flexwerken terecht voor een flexwerkplek. Het Volkshotel bevindt zich in Amsterdam Oost, en geeft jou de perfecte kans om te werken in een koffiebar. Wat heeft het Volkshotel allemaal te bieden op zijn flexwerkplekken?

Waarom flexwerken op deze locatie?

Er zijn zoveel verschillende flexplekken, dus waarom zou je naar flexwerkplek Volkshotel Amsterdam Oost moeten? Ten eerste moet je hier gewoon een keer geweest zijn, het is een klassieker. Verder kom je hier natuurlijk voor de rustige werkvloer terwijl je lekkere broodjes kunt eten zonder serveersters die constant over je schouder meekijken.

Welke ruimtes heeft flexwerkplek Volkshotel Amsterdam Oost?

Als je het thuiswerk meeneemt naar een flexplek verwacht je vaak wel de ruimtes die je nodig hebt. Denk hierbij aan een flexwerkplek, maar misschien ook wel een vergaderruimte. Het Volkshotel heeft een werkplaats waar je kunt werken, een broedplaats waar verschillende workshops worden gegeven, een café, een club, een hotel, een restaurant, een ondergrondse soundbar en verschillende meeting rooms. Je zou dus eerder moeten vragen, wat heeft het Volkshotel niet?

De Werkplaats

De werkplaats is voorzien van flexwerkplekken en een café. Je kunt hier in alle rust werken, nieuwe collega’s ontmoeten of vergaderen in de werkcabines. Een lekker vers broodje met een heerlijke kop koffie is natuurlijk ook niet mis. Koude borrels en hete bitterballen zijn ook beschikbaar.

Het menu

Ben je benieuwd geworden naar wat voor eten en drinken het Volkshotel jou allemaal kan bieden? Neem dan eens een kijkje naar het onderstaande menu! Zien we jou binnenkort flexwerken bij flexwerkplek Volkshotel Amsterdam Oost? Probeer dan zeker eens een van hun burgers met frietjes als je lang moet doorwerken. Heb je nog geen honger maar gewoon trek? Dan is een heerlijke mix van nootjes natuurlijk ook voldoende!

flexwerkplek Volkshotel Amsterdam Oost

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag07:30 - 01:00
  • Dinsdag07:30 - 01:00
  • Woensdag07:30 - 01:00
  • Donderdag07:30 - 01:00
  • Vrijdag07:30 - 02:00
  • Zaterdag07:30 - 02:00
  • Zondag07:30 - 01:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?