fbpx

Hoe is het nu precies om als flexwerker een dagje bij flexwerkplek van der Valk Cuijk in Nijmegen te werken? We kunnen je zeggen, het is heerlijk! Je kunt hier van maandag t/m vrijdag terecht waardoor je zaterdag en zondag dus echt weekend kunt houden.

Waarom flexwerkplek van der Valk Cuijk Nijmegen?

Als je denkt aan flexplekken in Nijmegen denk je niet gelijk aan fkexwerkplek van der Valk Cuijk in Nijmegen. Toch is hier een speciale ruimte ingericht waar je rustig kunt werken. Je kunt hier gratis parkeren dus je bent niet meer kwijt dan wat je zelf spendeert. Tevens kun je ook de elektrische auto opladen. Ook is hier goede wifi aanwezig waardoor je stabiel kunt werken. Natuurlijk is de heerlijke koffie en menukaart ook niet te missen.

flexplekken cuijk nijmegen

Wat kun je hier eten en drinken?

Van der valk Cuijk Nijmegen heeft een ruim aanbod van eten en drinken. Zo kun je hier bijvoorbeeld genieten van voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten, maar ook van koude- en warme lunchgerechten. Burgers, salades en soepen zijn ook allemaal van de partij. Ook voor mensen met een allergie is er genoeg keuze. Uiteraard kun je de werkdag afsluiten met een heerlijk vullende dessert.

Corona maatregelen

Alles is helemaal anders sinds de coronacrisis. Horecabedrijven zetten alles op hun kop om de veiligheid van de klanten te waarborgen. Flexwerkplek van der Valk Cuijk in Nijmegen is hier geen uitzondering op. Er wordt dan ook verwacht dat je netjes 1,5 meter afstand houdt van de andere gasten. Uiteraard wordt er ook zo veel mogelijk voor gezorgd dat dit mogelijk is. Tevens moet er ook gereserveerd worden voordat je hier kunt flexwerken. Dit kun je doen door te bellen naar de receptie. De flexwerkplekken bij flexwerkplek van der Valk Cuijk in Nijmegen zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?