fbpx

Ben je op je trein aan het wachten en wil je nog wat werk afronden in een van de flexplekken in Rotterdam met een kopje koffie en een lekker broodje? Dankzij de flexwerkplek StationsHuiskamer Rotterdam is dit mogelijk. In dit artikel lees je alles over dit leuke café op het station van Rotterdam voor de ultieme thuiswerk tip.

Waarom zou je hier willen werken?

De flexwerkplek StationsHuiskamer Rotterdam is een plek waar je onder het genot van een kopje koffie of lekker broodje kunt wachten op de trein. Er zijn daarnaast ook nog extra voorzieningen die het wachten comfortabeler maken. Elke StationsHuiskamer heeft bijvoorbeeld stopcontacten, zodat je je mobiele telefoon of laptop kunt opladen. Daarnaast kun je gebruik maken van gratis wifi en het toilet.

De locatie in Rotterdam is gericht op reizigers die wat langer bij willen wachten. Zo is er bijvoorbeeld een breder menu en zijn de ruimtes groter. Deze stations zijn er daarom ook meer op ingericht als flexwerkplekken.

Hoe houden zij rekening met de coronaregels?

In Nederland mag de horeca tegenwoordig weer open met aangepaste richtlijnen. Flexwerkplek StationsHuiskamer Rotterdam houdt zich hier natuurlijk aan. De gasten zullen daarom te allen tijde op anderhalve meter afstand van elkaar zitten. Hierdoor kan de flexwerker ongestoord werken.

Wat zijn de prijzen voor koffie, thee, water, fris en lunch?

Flexwerkplek StationsHuiskamer Rotterdam menu

Zijn er nog speciale acties?

De StationsHuiskamer vindt het belangrijk om het aantal kartonnen bekers te verminderen. Je krijgt daarom 25 cent korting op je warme drank, wanneer je je eigen herbruikbare beker gebruikt voor een drankje in te laten schenken. Deze korting is niet geldig op de dranken die in porseleinen kopjes wordt geschonken bij de locaties Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal en Arnhem Centraal.

 

Welke voorzieningen zijn er?

Flexwerkplek StationsHuiskamer Rotterdam voorzieningen

Hoe werkt het met reserveren?

Een tafel reserveren kan bij op Rotterdam Centraal. Om te reserveren kun je vrijblijvend contact opnemen met StationsHuiskamer Rotterdam. Hieronder staan de contactgegevens en openingstijden vermeld.

Ben je op zoek naar nog meer leuke flexwerkplekken in Rotterdam of Amsterdam? Kijk dan eens hier voor meer informatie.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag06:00 - 20:00
  • Dinsdag06:00 - 20:00
  • Woensdag06:00 - 20:00
  • Donderdag06:00 - 20:00
  • Vrijdag06:00 - 20:00
  • Zaterdag08:00 - 19:00
  • Zondag09:00 - 20:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?