fbpx

Als flexwerker werken in het centrum van Arnhem? Neem dan eens een kijkje bij flexwerkplek StationsHuiskamer Arnhem. Er zijn weinig flexplekken zo centraal als de huiskamer. Vanuit deze flexwerkplek kun je binnen no-time weer in Rotterdam staan voor jouw volgende vergadering.

Waarom werken bij flexwerkplek StationsHuiskamer Arnhem?

Er zijn zoveel verschillende flexwerkplekken, dus waarom zou je jouw thuiswerk per se hier moeten doen? De StationsHuiskamer van Arnhem is een van de drie grote huiskamers in het land. Deze flexplek is speciaal ingericht voor reizigers die wat langer willen blijven of tussendoor even moeten werken. Je hebt hier dan ook genoeg ruimte om afgezonderd te kunnen werken met een lekker hapje van het verse assortiment. Ook zijn er extra stopcontacten, gratis wifi en – niet te vergeten – een openbaar toilet.

Hoe ziet het menu eruit?

Flexwerkplek StationsHuiskamer Arnhem is een fijne plek om te werken, mede dankzij de gratis wifi, oplaadpunten en zicht op de treintijden. Maar je kunt hier ook heerlijk eten. Of het nu om ontbijt, lunch, salade of iets lekkers bij de koffie gaat, deze flexwerkplek heeft alles in huis. Je zou het ook kunnen zien als werken in een koffiebar, ze serveren namelijk ook heerlijke cappuccino, espresso, americano en meer. Ben je benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan hier het menu.

Lokale en centrale locaties

Flexwerkplek StationsHuiskamer Arnhem heeft meer dan 20 broertjes en zusjes verspreid over het hele land. Er zijn drie centrale locaties. Dit zijn de grote locaties waar je meer ruimte hebt een een uitgebreid menu. Arnhem valt onder de centrale locaties, evenals Rotterdam en Den Haag. Alle andere locaties zoals Almere, Goes, Den Helder en Bergen op Zoom vallen onder de lokale locaties. Daar valt ook wel te flexwerken, maar minder comfortabel. Ook zijn de keuzes voor eten en drinken beperkt en heb je kans dat het al gauw druk wordt in zo’n kleine ruimte.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag07:00 - 20:00
  • Dinsdag07:00 - 20:00
  • Woensdag07:00 - 20:00
  • Donderdag07:00 - 20:00
  • Vrijdag07:00 - 20:00
  • Zaterdag09:00 - 18:00
  • Zondag09:00 - 18:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?