fbpx

Nee je leest het niet dubbel, flexwerkplek Pllek is een leuk tentje in Amsterdam Noord waar je terecht kunt als flexwerker. Net zoals vele andere flexplekken kun je hier geweldig eten. Natuurlijk is dat niet het enige waar je voor komt, jij wilt in alle rust jouw thuiswerk kunnen maken.

Waarom flexwerken bij Pllek?

Waarom zou je voor Pllek moeten kiezen als er nog genoeg andere flexwerkplekken zijn? Voor de flexwerker die van goed eten houdt, is dit de ideale keus. De leveranciers worden zorgvuldig gekozen zodat het menu grotendeels uit lokale ingrediënten bestaat. Daarnaast heb je ook nog de rustige ruimtes waar je kunt werken, terwijl je toch nog een rumoerige achtergrond hebt wat de concentratie verbetert. Er staan maandelijks verschillende programma’s in de agenda zoals DJ’s, yoga, kunst en nog veel meer.

Hoe houden zij rekening met de coronacrisis

Tijdens de huidige situatie zijn er bepaalde maatregelen waaraan je je moet houden voor de veiligheid van jouzelf en anderen. Ook flexwerkplek Pllek in Amsterdam Noord heeft een aantal maatregelen om alles zo soepel mogelijk te laten lopen. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om te reserveren voor een plekje binnen. Tevens kun je ook maar reserveringen maken tot 6 personen. Het is alleen mogelijk om te pinnen. Voor een plek op het terras is geen reservering nodig. Ook na 22:00 is het niet nodig om een reservering te maken voor binnen. Het reserveren kan tot één uur van tevoren online, en anders via de telefoon of aan de deur.

Locatie huren

Pllek is ook beschikbaar voor bedrijfsfeesten, private dining, walking dinners, presentaties, vergaderingen, brainstormsessies en meer. Deze evenementen kunnen plaatsvinden in de eventzaal met een zonovergoten privé terras en het beste uitzicht van de stad. Uiteraard wordt er dan ook voor catering gezorgd. Voor details, specs en prijzen zul je contact op moeten nemen met Pllek.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag09:30 - 00:00
  • Dinsdag09:30 - 00:00
  • Woensdag09:30 - 00:00
  • Donderdag09:30 - 00:00
  • Vrijdag09:30 - 01:00
  • Zaterdag09:30 - 01:00
  • Zondag09:30 - 00:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?