fbpx

Er zijn zoveel verschillende flexplekken in Amsterdam Oost waar je als flexwerker terecht kunt, dat je af en toe door het bomen het bos niet meer ziet. Wij willen jou graag aan flexwerkplek Louie Louie Amsterdam Oost voorstellen. Een van de beste flexwerkplekken in Amsterdam Oost voor jouw thuiswerk.

Waarom werken in flexwerkplek Louie Louie?

Deze flexwerkplek is een ware hotspot. Het is een relatief nieuwe bar met een modern imago. Zodra je je bed uitrolt kun je gelijk aan de slag bij Louie Louie, ontbijt wordt namelijk al geserveerd vanaf 09:00. Er zijn ontzettend veel tafels aanwezig, zowel binnen als buiten, en het hoge plafond geeft een ruimtelijke sfeer. Als je veel creativiteit hebt, kan het wel eens voelen alsof je een film binnen loopt. Werken in een koffiebar geeft vaak andere inspiratie dan wanneer je thuis op de bank zit.

Hoe zit het met de corona regels?

Om heel eerlijk te zijn, zijn de regels niet veel veranderd tijdens de coronacrisis. Natuurlijk wordt er verwacht dat je 1.5 meter afstand van elkaar zult houden, maar er zijn geen speciale regels ingesteld. Voorlopig kun je dus gewoon terecht onder normale omstandigheden.

Hoe zit het met het drinken, lunch en de prijzen?

louie louie menulouie louie lunchlouie louie prijzenlouie louie drinken

Welke sfeer hangt hier?

Bar Louie Louie heeft ontzettend veel verschillende zitplaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld lekker aan de bar zitten, of gewoon aan een tafel. Maar je kunt ook even heerlijk onderuit werken in een van de lounge gedeeltes. Flexwerkplek Bar Louie Louie in Amsterdam Oost is bijna volledig omringd door ramen, het is dan ook heerlijk om op een regenachtige dag hier te werken en je te laten inspireren door het weer.

Hoe werkt het met reserveren bij flexwerkplek Louie Louie in Amsterdam Oost?

Het is eigenlijk heel simpel om hier te reserveren. Als je naar de website van flexwerkplek Bar Louie Louie in Amsterdam Oost gaat, dan zie je rechts onderin gelijk de optie om te reserveren. Natuurlijk heb je ook de optie om ze gewoon even te bellen op +31(0)203702981.

Ben je op zoek naar andere leuke flexwerkplekken? Lees dan hier ons blog over de beste flexplekken in Amsterdam Oost.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Zondag09:00 - 01:00
  • Maandag09:00 - 01:00
  • Dinsdag09:00 - 01:00
  • Woensdag09:00 - 01:00
  • Donderdag09:00 - 01:00
  • Vrijdag09:00 - 03:00
  • Zaterdag09:00 - 03:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?