fbpx

Als je op zoek bent naar een flexwerkplek waar je even kunt ontsnappen uit alle drukte en heerlijk kunt wegdromen, dan ben je bij flexwerkplek Karibu Café in Utrecht aan het juiste adres! Dit café is uniek. De sfeer die hier hangt is als geen ander. Ik zou eerlijk gezegd willen zeggen dat je als flexwerker zelf deze plek moet bekijken, want met woorden is deze plek zelfs niet uit te leggen.

Waarom werken bij flexwerkplek Karibu Café in Utrecht?

Wanneer je het thuiswerk even zat bent en gewoon wilt ontsnappen uit jouw normale omgeving, dan kunnen flexwerkplekken jouw oplossing zijn. Bij flexwerkplek Karibu Café in Utrecht lijkt het haast alsof je op vakantie bent. Het café is op een bijzondere wijze ingedeeld waardoor je het gevoel krijgt dat je midden in de natuur aan het werk bent, in plaats van aan het werken in een koffiebar. Je kunt hier zowel binnen als buiten werken met de lekkerste gebakjes en de gezondste broodjes op tafel.

Noemenswaardige evenementen

Er zijn natuurlijk overal flexplekken waar je rustig kunt werken en eten, maar flexwerkplek Karibu Café in Utrecht gaat nog net een stapje verder. Elke maandagochtend hebben zij ‘meditation monday’. Om 8 uur beginnen zij met een meditatie, waarna je om 8:45 even kunt ontbijten zodat je om 9 uur met een gezonde geest de dag kunt beginnen.

Reserveren

Je hoeft bij Karibu Café niet te reserveren. Loop gewoon binnen, zet je laptop neer en knal dat thuiswerk er maar doorheen. Wanneer je met meer dan 12 personen wilt komen, bijvoorbeeld om te vergaderen, wordt het een ander verhaal. Dan kun je vóór 11 uur ‘s ochtends en na 3 uur ‘s middags een plekje reserveren voor de groep. Parkeren kan op het parkeerterrein voor de deur.

Er is nog zoveel meer wat wij je willen vertellen over deze flexwerkplek, maar we denken toch dat het beter is als je de sfeer zelf ervaart!

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag10:00 - 16:00
  • Dinsdag10:00 - 16:00
  • Woensdag10:00 - 16:00
  • Donderdag10:00 - 16:00
  • Vrijdag10:00 - 16:00
  • Zaterdag10:00 - 16:00
  • Zondag10:00 - 16:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?