fbpx

Er is genoeg keuze wanneer het aankomt op flexplekken in Amsterdam West. Toch staat flexwerkplek Kanarie Club Amsterdam West bovenaan de lijst. Deze unieke plek, gevestigd in De Hallen Amsterdam, is ideaal voor de flexwerker die graag wilt werken in een koffiebar.

Wat maakt flexwerkplek Kanarie Club Amsterdam West bijzonder?

Er zijn zoveel verschillende flexplekken in Amsterdam, dus waarom zou je per se bij flexwerkplek Kanarie Club in Amsterdam West moeten werken? Nou, gewoon omdat het een super toffe plek is! Je hebt er zelfs een poolbar! De flexplekken zijn trouwens ook te reserveren, wat wel zo fijn is tijdens de huidige coronasituatie. Verder is dit een flexwerkplek die veel om de flexwerkers geeft. Dit is terug te zien in de veilige omgeving waarin je kunt werken, en de mate waarin je verzorgd wordt. Vers voedsel, verfrissende drankjes, en zelfs kantoor accessoires – zoals een printer, kladblokjes, kluisjes etc – zijn hier aanwezig. De bereikbaarheid is uitstekend met het OV. Natuurlijk is de wifi ook lekker snel zodat jij jouw werk goed kunt uitvoeren. Het is hier helemaal ingericht op flexwerken. Je hebt dus geen excuus om hier niet even een dagje te werken.

Wat kost het eten en drinken?

Op dit moment serveren zij het menu van de Foodhallen Amsterdam. Als flexwerker kun je hier geheel zorgeloos eten, drinken en werken. Voor slechts 15 euro krijg je een pakket wat bestaat uit een flesje water, een stuk fruit, een kladblok met potloden, een hapje en een drankje. Afhankelijk van het tijdstip kan dit koffie zijn, maar het kan ook bier of wijn zijn. Alles wordt in ieder geval voor je geregeld. Heerlijk toch? Het water is trouwens geheel gratis.

Flexwerkplek Kanarie Club Amsterdam West

Hoe werkt het met reserveren?

Het reserveren voor thuiswerk bij Kanarie Club in Amsterdam West is heel simpel. Je kunt een flexwerkplek reserveren voor tussen 09:00 en 14:00, en tussen 14:00 en 19:00. Dit doe je door een mail te sturen naar tweet@kanarieclub.nl. Vermeld in deze mail jouw naam, telefoonnummer, de dag en het tijdstip van jouw flexwerkpakket. Een van de medewerkers neemt dan contact met jou op om uitleg te geven over de flexplekken. Je kunt natuurlijk ook even langsgaan om te vragen naar de mogelijkheden.

Lees ook:

Op zoek naar meer leuke flexwerkplekken in Amsterdam West? Lees dan dit blog over mijn top 5 beste flexplekken in Amsterdam West.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag09:00 - 23:00
  • Dinsdag09:00 - 23:00
  • Woensdag09:00 - 23:00
  • Donderdag09:00 - 23:00
  • Vrijdag09:00 - 01:00
  • Zaterdag09:30 - 01:00
  • Zondag09:30 - 23:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?