fbpx

Ben jij op zoek naar een flexwerkplek? Dan kan flexwerkplek House of Watt in Amsterdam Oost de oplossing zijn. Je kunt hier heerlijk rustig werken met een goede bak koffie, snelle wifi en een fijne hoeveelheid daglicht.

Waarom flexwerken bij flexwerkplek House of Watt in Amsterdam Oost?

Er zijn zoveel verschillende flexplekken, waarom zou je dan hier werken? En waarom werken in een koffiebar terwijl het ook gewoon thuis kan? Over het algemeen werken mensen beter in een café en is de concentratie hoger. Vooral als je dan een lekker bakje koffie of thee erbij hebt, dan zul je de vaart er al helemaal in hebben. House of Watt is een gezellige flexwerkplek met alle voorzieningen die jij nodig hebt als flexwerker.

Hoe houden zij rekening met de coronacrisis?

Verschillende flexwerkplekken houden niet genoeg rekening met de corona maatregelen. House of Watt gelukkig wel. De flexplekken zijn ingericht op 1,5 meter waardoor je dus niet op elkaars lippen hoeft te zitten. Natuurlijk wordt er tijdens het bereiden van het eten en drinken ook rekening gehouden met de regels.

Welke voorzieningen zijn er?

Wanneer je het thuiswerk verplaatst naar een flexplek wil je natuurlijk wel genoeg voorzieningen hebben. Deze zij er in overvloed bij House of Watt. Het begint al bij de parkeerplaats met een laadpaal voor elektrische auto’s. Tijdens de warme zomerdagen is er ook een heerlijke airco. De stoelen zijn ergonomisch waardoor je tot laat in de avond nog kunt werken zonder klachten. Heb je trouwens ook wel eens gehoord van een koffiespaarkaart? Ook stopcontacten, snelle wifi en een printer zijn allemaal aanwezig. Je hebt dus in principe alles wat je nodig hebt!

flexwerkplek House of Watt Amsterdam Oost
flex

Workcation arrangement

Soms wil je gewoon even lekker verzorgd worden en nergens over hoeven nadenken tijdens het werk. Met de workcation arrangement van flexwerkplek House of Watt in Amsterdam Oost kan dat! Voor slechts 30 euro is er gegarandeerd een plekje voor jou vrij, en wordt je bediend met onbeperkte koffie en thee, vers fruit en een heerlijke lunchcombo. Dit kun je zelfs op dezelfde dag nog reserveren via de website. Perfect!

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag09:00 - 22:00
  • Dinsdag09:00 - 22:00
  • Woensdag09:00 - 22:00
  • Donderdag09:00 - 23:00
  • Vrijdag09:00 - 01:00
  • Zaterdag12:00 - 01:00
  • Zondag12:00 - 21:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?