fbpx

Soms heb je gewoon even geen behoefte aan flexwerken midden in een drukke stad, en dat is waar flexwerkplek Hotel Casa Amsterdam Oost goed van pas komt! Je kunt hier in alle rust terecht als flexwerker om een dagje goed door te werken.

Waarom flexwerkplek Hotel Casa Amsterdam Oost?

Bij flexwerkplek Hotel Casa in Amsterdam Oost zorgen zij voor een fijne, stille en schone werkplek. Ook de wifi en het stroom kun je gewoon gratis gebruiken. Net om de hoek van het pand is een bushalte, je kunt hier dus makkelijk naartoe met het openbaar vervoer. Er zijn drie verschillende flexwerkpakketten waar je uit kunt kiezen met ieder hun eigen voordelen.

flexwerkplek hotel casa amsterdam oost

Flexwerkpakketten

Iedere flexwerker heeft zijn eigen schema, en daar heeft flexwerkplek Hotel Casa in Amsterdam Oost rekening mee gehouden. Ben jij op zoek naar een flexplek voor een paar uurtjes in de ochtend? Dan kun je genieten van een pakket met twee koffies, een pastry proeverij, vers handfruit en koud water voor €10. Blijf je toch nog even doorwerken tot de middag? Dan kun je ook een salade en soep of een broodje verwachten (€17,50). Wordt het een lange dag? Dan kun je genieten van onbeperkt koffie, een pastry proeverij, vers handfruit, een frisje, koud water en lunch voor €25. Tevens kun je de dag afsluiten met een verfrissend biertje of een wijntje.

Vergaderen

Ook voor de flexwerker die graag wilt vergaderen of een workshop wilt geven zijn er mogelijkheden. Op het moment van schrijven zijn er vier verschillende vergaderzalen die je kunt boeken. Wegens de coronacrisis zijn deze aangepast zodat er 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Tevens worden de ruimtes vaker schoongemaakt en werken zij alleen nog met contactloze cateringopties. Een buffet is dus geen optie. Alle vergaderzalen zijn voorzien van wifi en presentatiefaciliteiten. Ook is er klimaatbeheersing aanwezig waardoor je altijd in een aangename ruimte zit.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag08:00 - 01:00
  • Dinsdag08:00 - 01:00
  • Woensdag08:00 - 01:00
  • Donderdag08:00 - 01:00
  • Vrijdag08:00 - 01:00
  • Zaterdag08:00 - 01:00
  • Zondag08:00 - 01:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?