fbpx

Voor een unieke flexplek moet je bij Flexwerkplek Heilige Boontjes in Rotterdam zijn. We kennen ondertussen alle flexplekken in cafés wel, maar je kunt nu ook als flexwerker terecht in een voormalig politiebureau. Hoeveel flexwerkplekken ken jij met zo’n rijke geschiedenis? Laten we gauw eens gaan kijken wat deze flexplek precies kan bieden.

Waarom werken bij flexwerkplek Heilige Boontjes Rotterdam?

Deze flexwerkplek wordt geleid door agent & pedagoog Marco en re-integratiedeskundige & sociaal maatschappelijk vormer Rodney. Bij Heilige Boontjes wordt er gewerkt met jonge Rotterdammers met een randje. Samen met deze jongeren hebben zij een ontzetten lekkere koffie zelf gebrand en maken zij zelf het eten. Alles word op een duurzame manier gedaan. Als dat geen inspirerende plek is weten wij het ook niet meer. Tevens kun je de koffie bonen ook laten bezorgen aan huis!

Hoe ziet het menu eruit?

Als je bezig bent met jouw thuiswerk wil je natuurlijk ook een lekker hapje en drankje erbij. Flexwerkplek Heilige Boontjes in Rotterdam is hiervoor perfect. De menukaart is zeer uitgebreid voor een café en wordt vers bereid. Zo kun je hier bijvoorbeeld lekker snacken op een portie bitterballen, maar ook olijven of groentesticks. Gebak, ontbijt, koekjes, lunch, hoofdgerechten en desserts worden ook geserveerd. Wil je het echt luxe maken? Dan kun je ook nog een voorgerecht bestellen. Bekijk hier het hele menu.

Reserveren

Het is niet meer nodig om een plek te reserveren bij flexwerkplek Heilige Boontjes in Rotterdam. Dit is een hele poos wel zo geweest in verband met de coronacrisis, maar dit is nu weer teruggedraaid. Je kunt gewoon naar binnen lopen en gaan zitten. Het is nog wel mogelijk om te reserveren indien je dit zelf prettig vindt. Dit kan via de website of door even te bellen. Zo ben je er altijd zeker van dat er plek is voor jou om te werken.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag12:00 - 23:00
  • Dinsdag09:00 - 23:00
  • Woensdag09:00 - 23:00
  • Donderdag09:00 - 23:00
  • Vrijdag09:00 - 23:00
  • Zaterdag10:00 - 23:00
  • Zondag12:00 - 23:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?