fbpx

Onder het dak van Tivoli vredenburg kun je terecht bij flexwerkplek Danel in Utrecht. Wil jij graag als flexwerker eten en drinken bij een fijne werkplek met een groot aanbod in Utrecht? Dan hoef je niet verder te zoeken!

Waarom flexwerkplek Danel Utrecht?

Tivoli Vredenburg staat bekend als hét muziekpodium van Utrecht. Het is dan ook niet voor niets dat dit een populaire plek is onder muziekliefhebbers. Als flexwerken kun je ook terecht bij flexwerkplek Danel in Utrecht, onder hetzelfde dak als Tivoli Vredenburg. Er zijn meer dan genoeg stopcontacten aanwezig en goede wifi zodat jij lekker door kunt werken. Uiteraard is er ook verse koffie en heerlijke broodjes. Tevens kun je ook gebruik maken van een koffiespaarkaart als je hier vaker werkt. Bij een volle spaarkaart krijg jij een lekker bakje koffie met iets lekkers, helemaal gratis.

Cocktail workshops

flexwerkplek danel utrecht

Heb je behoefte om na het flexwerken nog even wat leuks te doen? Of ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje? Probeer dan eens de cocktail workshops. Deze zijn beschikbaar vanaf 10 personen, maar je kunt ook met zijn tweeën gaan of een privé cocktail workshop boeken. Binnen 2 uur leer jij hoe je 3 heerlijke cocktails kunt maken! Ook kun je verrukkelijke hapjes eten tijdens de workshop of van tevoren een 3 gangen diner nuttigen.

Vergaderen

Het is ook mogelijk om met jouw collega’s of klanten te vergaderen bij flexwerkplek Danel in Utrecht. Dit kan tot wel 70 personen en van 08:30 tot 01:00 uur ‘s nachts. Uiteraard kun je gebruik maken van verschillende audiovisuele middelen en zijn er hapjes en drankjes beschikbaar. Zelfs een driegangenmenu is een mogelijkheid. Wil je liever borrelen? Dan kun je verschillende frisdranken, huiswijnen, biertjes en bittergarnituur bijbestellen. Ook de vergaderzalen beschikken over voldoende stroompunten. Er zijn verschillende stoelopstellingen mogelijk voor verschillende groepen, vraag bij flexwerkplek Danel in Utrecht naar de mogelijkheden.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag10:00 - 00:00
  • Dinsdag10:00 - 00:00
  • Woensdag10:00 - 00:00
  • Donderdag10:00 - 01:00
  • Vrijdag10:00 - 01:00
  • Zaterdag10:00 - 02:00
  • Zondag10:00 - 00:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?