fbpx

Het kan een lastige zoektocht zijn: de perfecte locatie om te flexwerkenn buitenshuis. Woon jij in of rondom Rotterdam? Dan hebben wij een pareltje voor jou gevonden wat betreft de perfecte flexwerkplek! Flexwerkplek Cafe@home in Rotterdam aan de Goudsesingel is een walhalla voor de flexwerker. In dit artikel lees je alles over dit leuke café. Zodat jij op deze manier samen met collega’s of alleen de beste flexwerkplekken van de stad kunt verkennen.

Waarom zou je willen werken op deze flexwerkplek?

Naast de gezellige sfeer, is het belangrijk dat er een goede Wi-Fi connectie aanwezig is als je buitenshuis of buiten kantoor gaat werken of flexplekken. Bij de Flexwerkplek Cafe@home in Rotterdam is dit gelukkig het geval. Daarnaast kun je de hele dag door genieten van de beste koffie, geleverd door Santas Koffie. Dit is een bekende branderij in de Rotterdamse haven. Onder het genot van een lekker sapje en broodje ben jij de hele dag voorzien van een fijne werkomgeving om te flexwerken.

Het is zelfs mogelijk om een vergaderzaal te huren. Voor een bedrag van € 25,- per uur inclusief consumpties kun jij samen met jouw collega’s genieten van een rustige omgeving.

Hoe houden zij rekening met de coronaregels?

In Nederland mag de horeca tegenwoordig weer open met aangepaste richtlijnen. De flexwerkplek café@Home Rotterdam houdt zich hier natuurlijk aan. De gasten zullen daarom te allen tijde op anderhalve meter afstand van elkaar zitten.

Wat zijn de prijzen voor koffie, thee, water, fris en lunch?

flexwerkplek cafe @ home

Welke ruimtes en voorzieningen zijn er beschikbaar?

Naast de normale horecagelegenheid van het café zelf is er ook de mogelijkheid voor flexwerkers of werknemers of de vergaderzaal te huren voor € 25,- per uur inclusief consumpties.

Daarnaast is er tegenwoordig de mogelijkheid om een zaal te huren voor feesten. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via het e-mailadres van Café @Home Rotterdam.

Hoe werkt het met reserveren voor deze flexwerkplek?

Om te reserveren kun je vrijblijvend contact opnemen met Café @Home Rotterdam. Hieronder staan de contactgegevens en openingstijden vermeld.Hoe werkt het met reserveren voor deze flexwerkplek?

Ben je op zoek naar andere leuke flexwerkplekken in Rotterdam? Bekijk hier het blog over de beste flexplekken in Rotterdam

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag07:30 - 18:00
  • Dinsdag07:30 - 18:00
  • Woensdag07:30 - 18:00
  • Donderdag07:30 - 18:00
  • Vrijdag07:30 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 18:00
  • Zondag09:00 - 18:00
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?