fbpx

Bij flexwerkplek Het Gegeven Paard in Utrecht zit je lekker centraal bij de binnenstad van Utrecht. Natuurlijk zijn er wel meer flexplekken in Utrecht, maar wij willen jou graag vertellen waarom flexwerkplek Het Gegeven Paard in Utrecht jouw nieuwe flexplek moet zijn!

Wat kun je hier eten en drinken?

Bij flexwerkplek Het Gegeven Paard in Utrecht kun je genoeg lekkere dingen eten en drinken. Zo heb je bijvoorbeeld de klassieke koffie, thee en een broodje, maar je hebt ook gewoon pubfood. Natuurlijk mogen de gebakjes ook niet ontbreken. Als je hier vaker komt dan is het een goed idee op een koffie strippenkaart aan te vragen. Hiermee kun je koffie, espresso, cappuccino, koffie verkeerd en thee kopen middels de strippenkaart. Voor 10 koffies betaal je dan 24 euro, wat jou uiteindelijk geld bespaart. Ook een koffiespaarkaart is een mogelijkheid, dan krijg je een gratis koffie met iets lekkers wanneer de kaart vol is. Neem zelf maar eens een kijkje naar het menu.

Waarom werken bij flexwerkplek Het Gegeven Paard Utrecht?

Waarom zou je specifiek hier moeten werken? Nou, waarom niet? Er is lekker eten en drinken, genoeg stopcontacten, prima wifi, een spaarkaart voor de overheerlijke koffie en het is gevestigd in de binnenstad. Wanneer jouw werkdag erop zit kun je lekker de stad ingaan en van jouw vrije tijd genieten. Een centraal gelegen plek geeft ook meer mogelijkheid tot het uitbreiden van jouw netwerk.

Hoe werkt het met reserveren?

Uiteraard is het ook mogelijk om jouw plek te reserveren zodat je zeker weet dat je terecht kunt. Hou er wel rekening mee dat je maar met maximaal 4 personen tegelijk kunt reserveren. Het reserveren is eigenlijk heel makkelijk, dit kan namelijk via de website. Natuurlijk kun je ook even bellen of een reservering plaatsen aan de bar. Ook een parkeerplaats reserveren in parkeergarage Hoog Catharijne P5 is geen probleem.

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Maandag09:00 - 00:00
  • Dinsdag09:00 - 00:00
  • Woensdag09:00 - 00:00
  • Donderdag09:00 - 01:00
  • Vrijdag10:00 - 01:00
  • Zaterdag10:00 - 00:00

×

 

Hallo,

Klik op de button om een gesprek via WhatsApp te starten of stuur een e-mail naar info@werkextern.nl

 

× Hoe kan ik je helpen?